Austeru pasaulē ir desmitiem pilnīgi dažādu austeru. Renārs Purmalis ar stāstiem un garšošanu dos iespēju iepazīt austeres, ar kuru audzēšanas procesiem un niansēm iepazinies, apciemojot vairākas austeru fermas, festivālus un bārus.
Renārs ir Latvijas čempions austeru atvēršanā un janvāra beigās devās pārstāvēt Latviju Eiropas čempionātā. Ikdienā Renārs sastopams, servējot austeres restorānā Buržujs vai dabā uz uguns gatavojot vietējos sezonas produktus.
Pēc svaigu austeru garšošanas un izziņas Pavāru mājas saimnieks Ēriks Dreibants kopā ar šefpavāru Juri Dukaļski /Restorāns 3/ un Renāru Purmali pasniegs vakariņas. Jūras stāstu iedvesmoti, šefpavāri gatavošanā izmantos austeres un rādīs, kā tās skaisti saspēlē arī ar citiem produktiem šķīvī.
AUSTERU VAKARS AR RENĀRU PURMALI / IZZIŅA&VAKARIŅAS
Pavāru māja Līgatnē
7.marts, sākums 16:00
65EUR, no 1.marta 75EUR
Cenā iekļauta austeru izziņa, garšošana un 6 kārtu vakariņas
Vietu skaits ierobežots
Ja vakariņas vēlies baudīt bez alergēnu klātbūtnes vai veģetāras, ziņo mums vismaz nedēļu iepriekš, rakstot uz info@dabasgarsa.lv