Aicinām baudīt jau otrās iedvesmas un garšu piepildītās vakariņas kā arī ugunīgu salsas vakaru Film Noir!
Šoreiz Javier Manzur ar Tinto šefpavāru Jose Kārlis Gonsaless Žagars, Jūsu acu priekšā radīs un ar iedvesmu apvīs pazīstamākos Meksikas ēdienus. Tinto tekilzinis Artūrs Bušs ar iedvesmojošiem stāstiem, iepazīstinās viesus ar 100% agaves tekilu un noslēpumaino meskālu.
Tā kā pasākums, norisinās piektdienas vakarā, tad pēc vakariņām esam sarūpējuši otru pasākuma daļu, kad mūsu draugs – salsas meistars Joan Cervantes Gutierrez ar ugunīgiem ritmiem dos iespēju ne tikai apgūt salsas pamatus, bet arī turpināt vakaru dejas soļu ritmā.
Vakariņu laikā varēsiet izgaršot un izzināt vairāk par Guacamole con totopos - raksturīgās mērces - Pico de Gallo, Salsa Roja un Salsa Verde. Nogaršot Chilpachole zupu ar jūras veltēm, reti sastopamo Mole con pavo un desertā baudot Platanos flambe ar tekilu un vaniļas mērci.
Vakariņas trīs kārtās papildinās un izcels 100% agaves tekila Rooster Rojo un 100% agaves meskāls Se Busca, alus Sol un klasiskie tekilas kokteiļi.
Pasākuma sākums 19:00, aptuvenais garums 3-4 stundas.
Vakariņu cena – 39EUR par personu, kas iekļauj ar kaisli gatavotos ēdienus, dzērienus un stāstus, kas neatstās vienaldzīgus.